Service en Kwaliteit

Al vanaf 2002 werk ik met grote passie in het vak tandtechniek.

Al ruim 13 jaar werk ik met grote passie in het vak tandtechniek.


Mijn werk is ook echt mijn hobby geworden! Mijn hele carrière heb ik bij tandprothetici gewerkt. Hierdoor heb ik het beroep van A tot Z kunnen aanleren. Het aanmeten van de protheses doe ik nu al vanaf 2007. Ik ben uiteraard begonnen met de eerste afdruk en daarna verder gaan uitbouwen. Het hele proces doe ik nu vanaf 2009, op verwijzing van een tandarts,  volledig zelfstandig.

Hoewel ik altijd streef naar het hoogste niveau, kan het altijd zijn dat een tandarts een andere mening heeft over bepaalde zaken zoals de stand en kleur van de tanden. Ook de patiënt kan daar een andere mening over hebben. Ik vind het daarom erg belangrijk om met elkaar tot het perfecte eindresultaat te komen. Mijn wil (mening) is absoluut geen wet!

Ik probeer altijd een compromis te sluiten tussen wat de patiënt mooi vind en wat technisch gezien haalbaar is. De patiënt moet het immers mooi vinden en moet er jaren gelukkig mee zijn. Maar het is minstens zo belangrijk dat het functioneel is.

Ik ben lid van de Branchevereniging Tandtechniek (linken naar www.bvtandtechniek.nl) en daardoor aangesloten bij de Patiëntengeschillencommissie Tandtechniek).


Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.